Rrrollend Nijmegen

image

Dit hele weekend is er op Plein 44 in Nijmegen het foodtruckfestival Rrrollend Nijmegen!
Ik ben er gisteren na mijn werk geweest met wat vrienden.
Plein 44 is niet heel groot maar het was echt heel gezellig ingericht. Wat eettafels, allerlei foodtrucks met heel divers eten, een bar, live optredens (die overigens niet al te best zongen maar het was grappig) en een super net toilet!!!

image

Zodra ik dat terrein op loop, word ik al helemaal druk omdat ik niet weet wat ik moet eten en ik had mega honger!!! Een klant gaf mij de tip om steeds 1 portie te bestellen samen met mijn vriend, en dan te delen.

We begonnen met de Roti Kip.

image

Ooohhhh deze was lekker zeg!!! Roti is altijd wel lekker! 😁

Vrienden van ons hadden een hongaarse pizza genomen. Een Langós heet het geloof ik. Die leek mij ook wel lekker dus dat was de tweede ronde.

image

Ik had al gehoord dat de broodjes saté erg lekker waren, en ik als halve indo MOET dat natuurlijk proeven!! En lekker was die zeker!!!

image

Toen zat ik wel aardig vol, maar er stond ook een truck met speltpannenkoeken…. Dus samen met een vriendin allebei een pannenkoek gehaald en ook weer gedeeld!

image

De ene was belegd met aardbei, oreo en vanilleroomkaas, de andere met banaan en stukken Tony Chocolonely melk nougat….. O M G!!!

image

Ik hou van Tony!!!! Dit was zoooooo lekker!!!

Iedereen zat vol, en het was super gezellig dus we hebben nog tot elf uur lekker gezeten, gekletst, gedronken, gelachen. Het was gelukkig droog en absoluut niet koud!!

Ik vind foodtruckfestivals echt super leuk!! Je eet absoluut teveel maar soms moet dat kunnen…

Gaan jullie wel eens naar foodtruckfestivals???

Xxx

2 gedachten over “Rrrollend Nijmegen

Plaats een reactie